top of page

WYANDOTTE KRIEL KUIKENS

Wyandotte krielkippen hebben een zachtaardige karakter dat rustig, lief en betrouwbaar is. Dit is een heel populair ras in Nederland, vooral voor beginnende kippenliefhebbers. Wij hebben de Wyandotte krielen regelmatig in verschillende kleuren beschikbaar. Je kan bij de Wyandotte's er voor kiezen om een groepje te nemen met allemaal verschillende kleuren. 

 

Wyandotte's zijn goede leggers; ze leggen 6 eieren per kip per week. Vergeleken met andere krielen leggen Wyandotte's vrij grote eieren. Ook zijn het slechte vliegers die het liefst rondom hun kippenhok blijven. 

 

Wyandotte krielen is een sterk en vitaal ras. Ze kunnen zowel in de zomer als in de winter goed tegen ons Nederlands klimaat. Ook hebben ze geen bijzondere verzorging nodig en voelen zich snel thuis. Wyandotte krielkippen kunnen broeds worden en zijn dan uitstekende ouders die hun kuikens goed grootbrengen. 

 

Omdat ze een rustig en betrouwbaar karakter hebben, zijn Wyandotte krielkippen uitermate geschikt voor beginnende kippenliefhebbers, kinderen, ouderen en voor in de stadstuin. 

Heeft u interesse in dit ras? Dan kunt u het beste even bellen naar 010-7500390 om te informeren over de beschikbaarheid. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Klik HIER voor onze openingstijden.

bottom of page