top of page

WIE ZIJN WIJ.

Doen waar je passie zit.

Toen...
De Kippenspecialist is opgericht door Constantijn. Constantijn is van jongs af aan al bezig met het houden van dieren, zoals kippen, honden, papegaaien, duiven en verschillende kleinere dieren en vogels.
Constantijn heeft van zijn 2e tot zijn 10e in Peru gewoond. Dit land ligt in Zuid-Amerika. Zijn Nederlandse ouders waren door hun Nederlandse werkgever uitgezonden naar dit land. In Peru woonde Constantijn in het armste deel van het land, namelijk het Andesgebergte. In dit deel van het land leefden mensen erg primitief. Constantijn zag de liefde die mensen voor hun dieren en kippen hadden. Hun dieren en kippen waren noodzakelijk om in hun levensbehoefte te voorzien.
Vaak reisde Constantijn met zijn vader naar andere delen van Peru. Zo ging hij regelmatig naar andere dorpjes in de Andes, kust of oerwoud. Door het leven in Peru is Constantijn dicht bij de natuur opgegroeid en hebben dieren en voornamelijk kippen hem altijd erg geboeid. Toen hij terug naar Nederland kwam, moest hij al zijn dieren achterlaten in Peru.   
 
Terug in Nederland nam de liefde voor dieren niet af. Hij begon weer kippen en andere dieren te houden. Constantijn maakte in Nederland zijn basisschool, middelbare school en vervolgopleiding af.
 
 
Nu...
In 2016 heeft Constantijn De Kippenspecialist opgericht. De Kippenspecialist richt zich op de verkoop van levende sierkippen die voornamelijk voor hobby gehouden worden. De Kippenspecialist verkoopt alle benodigdheden die u nodig heeft om uw kippen goed te verzorgen. Ook krijgt u bij de Kippenspecialist goed advies over het houden en verzorging van uw kippen. Bij De Kippenspecialist vindt u een ruime keuze sierkippen. Zo kunt u een ras uitkiezen dat precies aan al uw wensen voldoet. 
Daarnaast staat De Kippenspecialist altijd voor u klaar, zowel voor, tijdens als na uw aanschaf. U kunt zelfs 10 jaar na uw koop bij ons terecht. Wij onderscheiden ons van anderen door onze passie voor kippen en onze service. Wij streven naar 100% tevreden kippen en klanten. Wij zijn de specialist met persoonlijke aandacht.
Wij geven u deskundig advies bij de aanschaf van uw kippen, zodat u niet voor verassingen komt te staan bij de verzorging en u jaren plezier van uw kippen heeft.
Ook beantwoorden wij graag al uw vragen en denken wij graag met u mee.
Op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons, onze kippenrassen, kippenhokken en alle benodigdheden die u nodig heeft om kippen te houden.
 
Straks...
De Kippenspecialist is een jong en dynamisch bedrijf. Onze ambitie is groot, specifiek op het gebied van dierverzorging en productontwikkeling. Wij kijken continu naar ontwikkelingen in de markt en naar de wensen van de klant. Daardoor vindt u bij ons een ruim assortiment met de nieuwste kippenproducten.
 
Ons streven is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te adviseren bij de aanschaf en verzorging van uw kippen. Ons doel is om alleen maar tevreden klanten te hebben en dat proberen wij door de beste service zowel voor, tijdens als na de aanschaf aan u te bieden, want wij staan altijd voor u en uw kippen klaar.
 
U bent van harte welkom in onze winkel. De koffie staat altijd voor u klaar!
bottom of page