WAAROM U UW KIPPEN BIJ ONS AANSCHAFT

ONZE PASSIE

ONZE PASSIE

WIJ HEBBEN EEN PASSIE VOOR KIPPEN

ONZE KIPPEN

ONZE KIPPEN

ZIJN GEZOND, ONTWORMD EN LUISVRIJ

ADVIES

ADVIES

U KRIJGT DESKUNDIG ADVIES OP MAAT

GARANTIE

GARANTIE

U KRIJGT GARANTIE OP UW KIPPEN

GROTE KEUS

GROTE KEUS

U HEEFT DE GROOTSTE KIPPEN KEUS

HANDLEIDING

HANDLEIDING

U KRIJGT EEN GRATIS HANDLEIDING MEE

ONZE GROTE RASSEN

 
Araucana Kippen Te Koop  De Kippenspecialist

ARAUCANA

Araucana kippen leggen zeer opvallende kleuren eieren. De kleuren variëren in verschillende tinten blauw en groen. Araucana kippen zijn rustige en lieve kippen ook zijn ze goede leggers. U kunt 5 tot 6 eieren per kip per week verwachten. Ze worden snel handtam en zijn zeer geschikt voor kinderen.

De Araucana kippen vallen niet alleen vanwege hun verschillende kleuren eieren op. Ook met hun uiterlijk zijn de Araucana kippen een opvallende verschijning in uw tuin.

Araucana kippen kunnen zowel in een ren als in de vrije uitloop gehouden worden. Ze behoren tot een van de vitaalste en meest geharde kippenrassen. Ook hebben ze geen bijzondere verzorging nodig. Het zijn daarom ideale kippen voor beginners, grotere kinderen en in een stadstuin.

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Australorp Groot Kippen | De Kippenspecialist

AUSTRALORP

Australorp kippen zijn vriendelijke en rustige kippen. Hun prachtige verenkleed heeft een groene gloed, wat dit ras erg elegant maakt. Vooral op een zonnige dag stralen Australorp kippen in uw tuin.

Australorp kippen zijn goede leggers. Ze leggen 6 eieren per kip per week. Een voordeel van dit ras is dat ze niet snel broeds worden. Maar wanneer ze wel broeds zijn, zijn het uitstekende ouders die hun jongen probleemloos grootbrengen.

Australorp kippen zijn sterke kippen die goed tegen slechte weersomstandigheden kunnen. Ze vereisen ook geen extra verzorging en voelen zich overal thuis. Dit maakt ze een uitstekende keus voor beginnende kippenhouders en voor grotere kinderen.

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Barnevelder Groot Kippen | De Kippenspecialist

BARNEVELDER

Barnevelder kippen zijn zeer rustige kippen. Ze hebben een heel fijn, sociaal en lief karakter. Dit maakt ze een van de populairste kippenrassen om te houden.

Barnevelder kippen zijn uitstekende leggers en worden zelden broeds. Ze leggen 6 grote donkerbruine eieren per kip per week. Ook bijzonder aan dit ras is dat ze 's winters door blijven leggen.

Barnevelder kippen hebben geen extra verzorging nodig en voelen zich overal thuis. Ze worden snel handtam en kunnen zeer goed bij kinderen gehouden worden.

Vanwege hun rustige en zeer betrouwbare karakter zijn Barnevelder kippen een echte aanrader voor beginnende kippenliefhebbers, in de woonwijk en voor grotere kinderen.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Bielefelder Groot Kippen | De Kippenspecialist

BIELEFELDER

Bielefelder kippen zijn uitstekende leggers. Ze leggen 6 eieren per kip per week. Dit ras ontwikkelt zich snel en is erg vitaal. Bielefelder kippen kunnen goed tegen slecht weer en hebben geen extra verzorging nodig. Nog een voordeel is dat Bielefelder kippen zelden broeds worden.

Dit ras past zich snel aan en voelt zich overal thuis. Ook hebben ze niet veel ruimte nodig. Bielefelder kippen kunnen zowel in een ren als in de vrije uitloop gehouden worden. Dit ras wordt snel handtam.

Bielefelder kippen hebben een heel rustig en betrouwbaar karakter. Vanwege hun rustige, zeer tamme en sociale karakter zijn ze ideaal voor beginnende kippenliefhebbers, in de stadstuin en voor grotere kinderen.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Brahma Groot Kippen | De Kippenspecialist

BRAHMA

De Brahma kip is een populair kippenras bij beginners. Door hun grote lichaam en relatief kleine kop lijken Brahma kippen nog groter. Dit geeft ze een stoere uitstraling.

Brahma kippen zijn zeer rustige, lieve kippen die snel handtam en aanhankelijk worden. Door hun rustig en lief karakter zijn Brahma kippen ook erg geschikt voor grotere kinderen. Brahma kippen zijn geharde kippen die goed tegen een stootje kunnen. Dit ras komt het beste tot haar recht wanneer ze voldoende bewegingsruimte heeft. 1,5 m² per kip is voldoende.

Brahma kippen zijn goede leggers, ze leggen ongeveer 6 eieren per kip per week. Ze worden regelmatig broeds en zijn dan uitstekende ouders die hun jongen zonder problemen grootbrengen.

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

New Hampshire Groot Kippen | De Kippenspecialist

NEW HAMPSHIRE

New Hampshire kippen zijn een uitstekende keus voor beginnende kippenhouders. Hun prachtige karakter dat rustig, betrouwbaar en ontzettend lief is, maakt ze uiterst geschikt voor beginners en kinderen.

New Hampshire kippen zijn uitstekende leggers. Ze leggen ongeveer 6 eieren per kip per week. Nog een groot voordeel is dat deze kippen zelden broeds worden. Het mooie roodoranje verenkleed geeft de New Hamshire kip een prachtige uitstraling.

De New Hampshire kip is een erg vitaal ras dat geen extra verzorging nodig heeft. New Hampshire kippen hebben niet veel ruimte nodig en voelen zich overal thuis. Dit maakt ze ideaal voor in de stadstuin. Ze kunnen zowel in de vrije uitloop als in de ren gehouden worden.

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Orpington Groot Kippen | De Kippenspecialist

ORPINGTON

Orpington kippen zijn bijzondere kippen. Ze hebben een lief karakter en een schattige uitstraling. Orpinton kippen hebben een groot en breed lichaam. Omdat ze korte pootjes hebben, lopen ze laag bij de grond. Ze hebben een dikke verenlaag waardoor ze er nog ronder uitzien. Ze worden vaak lopende donsbolletjes genoemd.

Orpington kippen leggen ongeveer 4 tot 5 eieren per kip per week. Vaak gaan ze ’s winters door met leggen. Ze worden regelmatig broeds en zijn dan uitstekende ouders die hun jongen probleemloos grootbrengen. Orpington kippen kunnen het beste in een ren gehouden worden. 

Orpington kippen zijn levendige, betrouwbare en hele lieve kippen. Ze worden snel handtam en zijn het liefst in de buurt van mensen. Dit ras is ook geschikt voor kinderen en beginnende kippenhouders.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Rhode Island Red Groot Kippen | De Kippenspecialist

RHODE ISLAND RED

Rhode Island Red kippen zijn een opvallende verschijning in uw tuin. Met hun dieprode verenkleed en hun gele poten geven ze uw tuin een extra warmte tint, vooral wanneer de zon op hun prachtige verenkleed schijnt.

Rhode Island Red kippen zijn goede eierleggers. U kunt 5 tot 6 eieren per kip per week verwachten. Ze leggen grote, donkerbruine eieren. Bijzonder aan dit ras is dat ze ’s winters ook eieren leggen. Rhode Island Red kippen worden niet vaak broeds.

Rhode Island Red kippen zijn hele lieve en levendige kippen. Ze worden snel tam en zijn geschikt voor kinderen. Omdat het erg vitale kippen zijn en ze geen extra verzorging nodig hebben, is dit ras een goede keus voor beginnende kippenhouders.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Sussex Groot Kippen | De Kippenspecialist

SUSSEX

Sussex kippen zijn zeer sterke en vitale kippen die goed tegen ons Nederlandse klimaat kunnen. Sussex kippen zijn uitstekende leggers: ze leggen 6 eieren per kip per week. Bijzonder aan dit ras is dat ze 's winters door blijven leggen.

Sussex Kippen worden zelden broeds, maar wanneer ze het wel worden, zijn het uitstekende ouders die hun jongen probleemloos grootbrengen. Het zijn rustige en hele lieve kippen die heel snel handtam worden. Voor kinderen zijn Sussex kippen een perfect ras.

Sussex kippen kunt u zowel los als in een ren houden. Ze vereisen geen bijzondere verzorging en voelen zich overal thuis. Houdt u ze in een stadstuin? Zelfs dat is geen enkel probleem voor dit rustige, lieve en heel betrouwbare ras.

Omdat Sussex kippen een prachtig karakter hebben, geen bijzondere verzorging nodig hebben en zich overal thuis voelen is dit ras een uitstekende keus voor beginners, kinderen en voor in een drukke woonwijk.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Welsumer Groot Kippen | De Kippenspecialist

WELSUMER

Welsumer kippen zijn echte eierleggers. Ze leggen niet alleen veel, maar ook grote eieren. Welsumer kippen worden ook zelden broeds. U kunt gemakkelijk 6 grote, bruine eieren per kip per week verwachten.

Welsumer kippen zijn actieve en lieve kippen. Ze worden snel handtam en zijn heel geschikt voor kinderen. Omdat Welsumers actieve kippen zijn, hebben ze genoeg afleiding nodig. U kunt ze afleiding bieden door een korf met groenvoer op te hangen.

Vanwege hun actieve karakter, komen Welsumer kippen het beste tot hun recht in een hok met een ren of in de vrije uitloop.

Welsumer kippen zijn aantrekkelijk gekleurde kippen: hanen lijken qua kleur veel op een wilde fazant. Welsumer kippen zijn ook sterke en vitale kippen die geen extra verzorging nodig hebben. Dit maakt ze zeer geschikt voor beginnende kippenliefhebbers en kinderen.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Wyandotte Groot Kippen | De Kippenspecialist

WYANDOTTE

Wyandotte kippen hebben een mooi karakter dat rustig, lief en betrouwbaar is. Dit is een erg populair ras in Nederland, vooral bij beginnende kippenliefhebbers.

 

Wyandotte hennen zijn goede leggers: ze leggen 6 eieren per kip per week. Wyandotte kippen worden vaak broeds. Het zijn dan uitstekende ouders die hun jongen probleemloos grootbrengen.

 

Wyandotte kippen zijn een erg sterk en vitaal ras. Ze hebben geen extra verzorging nodig. Omdat ze een rustig en betrouwbaar karakter hebben, zijn Wyandotte kippen ideaal voor beginnende kippenliefhebbers, kinderen en voor in een stadstuin.  

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INTERESSANT VOOR U