top of page

WAAROM U UW BROEDEIEREN BIJ ONS AANSCHAFT

ONZE PASSIE

ONZE PASSIE

WIJ HEBBEN EEN PASSIE VOOR KIPPEN

ONZE EIEREN

ONZE EIEREN

ZIJN VAN RASZUIVERE FOK-TOMEN

ADVIES

ADVIES

U KRIJGT DESKUNDIG ADVIES OP MAAT

KWALITEIT

KWALITEIT

HEBBEN EEN UITSTEKENDE BEVRUCHTING

GROTE KEUS

GROTE KEUS

U HEEFT KEUS UIT VERSCHILLENDE RASSEN

HANDLEIDING

HANDLEIDING

U KRIJGT EEN GRATIS HANDLEIDING MEE

ONZE BROEDEIEREN RASSEN

Barnevelder kriel
Barnevelder Kriel Broedeieren | De Kippenspecialist

BARNEVELDER KRIEL

Barnevelder krielen zijn zeer tamme kippen. Ze hebben een heel fijn, sociaal en lief karakter, dit maakt ze een van de populairste kriel rassen om te houden. Ze worden snel hand tam en kunnen zeer goed bij kinderen gehouden worden. 

​Barnevelder krielen zijn uitstekende leggers en zijn zelden broeds. Ze leggen 5 tot 6 grote donkerbruine eieren per kip per week. Ook bijzonder aan dit ras is dat ze 's winters door blijven leggen.  

Het zijn rustige kippen die zich overal thuis voelen en zich snel aanpassen. ze kunnen zowel in een klein hok als grote ren gehouden worden. ​Dit ras is een echte aanrader voor beginnende kippenliefhebbers. 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Amrock Kriel Broedeieren | De Kippenspecialist

AMROCK KRIEL

Amrock krielkippen zijn zeer sociale en vriendelijke kippen. Dit zeer rustige en tamme ras is ideaal om bij kinderen te houden. Hun zachte en makkelijke karakter zorgt ervoor dat ze zich overal thuis voelen en zowel in een hok als in een ren gehouden kunnen worden. 

Amrock krielkippen zijn uitstekende leggers. De kippen leggen 5 tot 6 lichtbruine eieren per kip per week. Ze worden ook zelden broeds. Dit is een sterk ras met een grote vitaliteit dat geen extra verzorging nodig heeft.

Amock krielen zijn een uitstekende keuze voor beginnende kippenliefhebbers, kinderen en voor mensen in een woonwijk.

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

New Hamshire Kriel Broedeieren | De Kippenspecialist

NEW HAMPSHIRE KRIEL

New Hampshire krielkippen zijn een uitstekende keuze voor beginnende kippenhouders. Hun prachtige karakter dat rustig, betrouwbaar en ontzettend lief is, maakt ze uiterst geschikt voor beginners en kinderen.

New Hampshire krielkippen zijn goede leggers: ze leggen ongeveer 6 eieren per kip per week. Nog een voordeel is dat ze zelden broeds worden.

New Hampshire krielkippen zijn erg vitaal en hebben geen bijzondere verzorging nodig. Ook hebben ze niet veel ruimte nodig: dit maakt ze ideaal voor in de stadstuin en in een drukke woonwijk. Ze kunnen zowel in de vrije uitloop als in de ren gehouden worden.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Cochin Kriel Broedeieren | De Kippenspecialist

COCHIN KRIEL

Cochin krielkippen zijn echte knuffelkipjes. Het zijn hele rustige en tamme kippen. Hun bolle bevedering maakt ze nog schattiger om te zien. Het zijn net lopende donsbolletjes.

Cochin krielkippen zijn zeer geschikt voor kinderen. Ze hebben niet veel ruimte nodig waardoor ze ideaal voor de stadstuin en beginners zijn.

Hennetjes leggen ongeveer 5 bruine eitjes per kip per week. Cochin krielkippen worden vaak broeds; het zijn dan uitstekende ouders die hun jongen zonder problemen groot brengen. 

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Wyandotte Kriel Broedeieren | De Kippenspecialist

WYANDOTTE KRIEL 

Wyandotte krielkippen hebben een mooi karakter dat rustig, lief en betrouwbaar is. Dit is een erg populair ras in Nederland, vooral bij beginnende kippenliefhebbers.

 

Hennen zijn goede leggers: ze leggen 6 eieren per kip per week. Wyandotte krielkippen worden regelmatig broeds. Het zijn dan uitstekende ouders die hun jongen probleemloos grootbrengen.

 

Wyandotte krielen zijn een erg sterk en vitaal ras. Ze hebben geen extra verzorging nodig en hebben niet veel ruimte nodig. Omdat ze een rustig en betrouwbaar karakter hebben, zijn de Wyandotte krielkippen ideaal voor beginnende kippenliefhebbers, kinderen en voor in de stadstuin. 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Rhode Island Red Broedeieren | De Kippenspecialist

RHODE ISLAND RED GROOT

Rhode Island Red kippen zijn een opvallende verschijning in uw tuin. Met hun dieprode verenkleed en hun gele poten geven ze uw tuin een extra warmte tint, vooral wanneer de zon op hun prachtige verenkleed schijnt.

Rhode Island Red kippen zijn goede eierleggers. U kunt 5 tot 6 eieren per kip per week verwachten. Bijzonder aan dit ras is dat ze ’s winters ook eieren leggen. Rhode Island Red kippen worden niet vaak broeds.

Rhode Island Red kippen zijn hele lieve en levendige kippen. Ze worden snel tam en zijn geschikt voor kinderen. Omdat het erg vitale kippen zijn en ze geen extra verzorging nodig hebben, is dit ras een goede keuze voor beginnende kippenhouders en mensen in een woonwijk.

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Barnevelder Broedeieren | De Kippenspecialist

BARNEVELDER GROOT 

Barnevelder kippen zijn zeer rustige kippen. Ze hebben een heel fijn, sociaal en lief karakter. Dit maakt ze een van de populairste kippenrassen om te houden.

Barnevelder kippen zijn uitstekende leggers en worden zelden broeds. Ze leggen 6 grote donkerbruine eieren per kip per week. Ook bijzonder aan dit ras is dat ze 's winters door blijven leggen.

Barnevelder kippen hebben geen extra verzorging nodig en voelen zich overal thuis. Ze worden snel handtam en kunnen zeer goed bij kinderen gehouden worden.

Vanwege hun rustige en zeer betrouwbare karakter zijn Barnevelder kippen een echte aanrader voor beginnende kippenliefhebbers, in de woonwijk en voor grotere kinderen.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Zijdehoen Kriel Broedeieren | De Kippenspecialist

ZIJDEHOEN KRIEL

Een bijzondere verschijning in uw tuin. Zijdehoen krielkippen hebben niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ook een prachtig karakter. Dit maakt de zijdehoen krielkip erg geliefd.

Zijdehoenders leggen ongeveer 4 eitjes per kip per week. Ze worden vaak broeds en brengen hun jongen zonder problemen groot. Ze worden zelfs ingezet als pleegouders.

Zijdehoen krielkippen zijn rustige, lieve en betrouwbare kippen. Ze worden heel tam en zijn erg aanhankelijk. Ze zijn het liefst de hele dag in de buurt van mensen.

Zijdehoen krielkippen zijn geschikt voor kinderen en beginnende kippenliefhebbers. Ze hebben niet veel ruimte nodig en kunnen uitstekend in een drukke woonwijk gehouden worden.

 

HANDIGE HANDLEIDINGEN: 

Amrock Kirel
New Hampshire Kriel
Cochin Kriel
Wyandotte kriel
Rhode Island Red Broedeieren
Barnevelder Groot Broedeieren
Zijdehoen Kriel Broedeieren
ONZE BROEDMACHINES
KUIKEN BENODIGDHEDEN
bottom of page