top of page

SEBRIGHT

Sebright kippen zijn echte sierkippen. Het zijn elegante kippen die met hun borst naar voren en staart naar boven lopen. Ze behoren tot een van de kleinste krielkippen. Hun moedige, trotse houding en kleine formaat maakt ze tot een schattige en bijzondere verschijning in uw tuin.

Sebright kippen zijn lief en betrouwbare kipjes. Ze leren snel en worden snel handtam. Door hun kleine formaat hebben ze niet veel ruimte nodig en passen ze in ieder kippenhok. In elk klein tuintje kunnen wel een paar Sebright kippen gehouden worden.

Hennetjes leggen ongeveer 4 eitjes per kip per week. Ze vereisen geen extra verzorging. Dit ras is goed geschikt voor kinderen en is een goede keus voor beginnende kippenliefhebbers.

Haantjes kraaien weinig en zacht. De meeste buren zullen hier geen last van hebben. Dit maakt ze ideale kippen om in een drukke woonwijk te houden.

FILMPJES

Heeft u interesse in dit ras? Dan kunt u het beste even bellen naar 010-7500390 om te informeren over de beschikbaarheid. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Klik HIER voor onze openingstijden.

bottom of page