top of page

HARCO KIPPEN

Harco kippen zijn zeer sterke en vitale kippen die goed tegen ons Nederlandse klimaat kunnen. Harco kippen zijn uitstekende leggers zo leggen ze 6 eieren per kip per week. Bijzonder aan dit ras is dat ze 's winters door blijven leggen.

Harco Kippen worden zelden broeds. Het zijn rustige en hele lieve kippen die snel handtam worden. Voor kinderen zijn Harco kippen een perfect ras. Harco kippen goed met Koningsbergers en Sussex kippen gehouden worden.

Harco kippen kunt u zowel los als in een ren houden. Ze vereisen geen bijzondere verzorging en voelen zich overal thuis. Houdt u ze in een stadstuin? Zelfs dat is geen enkel probleem voor dit rustige, lieve en heel betrouwbare ras.

Omdat Harco kippen een prachtig karakter hebben, geen bijzondere verzorging nodig hebben en zich overal thuis voelen is dit ras een uitstekende keus voor beginners, kinderen en voor in een drukke woonwijk.

FILMPJE

Heeft u interesse in dit ras? Dan kunt u het beste even bellen naar 010-7500390 om te informeren over de beschikbaarheid. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Klik HIER voor onze openingstijden.

bottom of page